Dropchord: hudební hra, která Vám přinese skvělou zábavu na celý večer

S hudebními hrami se setkáme pouze zřídka, ale i přesto se většinou jedná o velmi zajímavé kousky. Hra, kterou si dnes představíme, je novým přírůstkem, který vás překvapí svým originálním ovládáním a skvělou elektronickou hudbou. Pokud Vám sobotní večer nevyjde podle vašich představ,  můžete si zapnout tuto hru, která vám přinese diskotéku až do mobilu.

Dropchord je zřejmě jedna z nejlepších hudebních her. Je tomu tak díky originalitě. Celá hra je založená na snímání pohybu vašich prstů, které se doslova roztančí po displeji. Po spuštění hry se Vám zobrazí světelný kruh a dva body po jeho obvodu, které představují dva vaše prsty. Tyto dva body se spojí a vytvoří jakousi sečnu, která protíná celý světelný kruh skrz.

nexusae0_4

Následně začne hrát hudba a v jednotlivých sektorech kruhu se začnou zobrazovat objekty (kolečka, čtverečky atd.). Každý takový objekt představuje beat nebo nějaký zvukový efekt. Úkolem hráče je sečnou protnout tyto objekty. Zkrátka pokud se v kruhu něco objeví, tak to musí linie mezi dvěma body na obvodu odstranit.

nexusae0_6Vaším úkolem je vydržet co nejdéle. Skladba je tak rychlá, jak rychle protínáte body v kruhu. Po stranách lze sledovat skóre. Veškeré skladby ve hře jsou velmi chytlavé a hra si díky tomu získala velkou popularitu. Grafika hry je sice relativně jednoduchá, ale jedná se o efektní kolotoč plný barev.

nexusae0_8Samotná podoba světelného kruhu se neustále mění a hra se díky tomu stává stále zábavnější a zábavnější. Zpočátku nebyly ve hře vychytány nedostatky, tak byla na chvíli stažena, ale nyní je údajně již úplně v pořádku, takže se můžeme těšit z večerů plných skvělé hudby díky této hře. Kdo chce ovšem zažít skvělou zábavu, tak si za ni musí zaplatit, hra není zdarma.

[appbox googleplay com.doublefine.rad]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *