Homestyler: staňte se bytovými designery

V případě, že si zařizujete nové bydlení, bude se vám zcela jistě hodit nějaký nápad, jak si celou domácnost pěkně vybavit. Můžete si vzít tužku, papír a načrtnout si návrh, jak si své bydlení přizpůsobíte. Nebo můžete využít moderní aplikaci, se kterou si jednoduše vytvoříte virtuální návrh vašeho bytu prostřednictvím pokročilých nástrojů.

Homestyler je profesionální aplikace od společnosti Autodesk. Je to pravděpodobně nejpokročilejší Android aplikace pro vytváření bytových návrhů. Uživatel má možnost si vytvořit virtuální podobu různých místností v bytě. Aplikaci mohou využít běžní uživatelé, ale je určena i pro profesionální bytové návrháře, kteří mohou svým klientům vytvořit vizualizaci návrhu.

nexusae0_18

Uživateli se nabízí velmi široké možnosti. Zpočátku je základem výběr samotné místnosti, tu je vhodné vybírat tak, aby svým tvarem nejlépe připomínala místnost, kterou chceme skutečně vybavovat. K dispozici je velké množství nástrojů, se kterými může do místnosti vkládat jednotlivé bytové doplňky. Nejedná se pouze o několik doplňků, ale o tisíce předmětů.

nexusae0_26

Kromě toho, že je k dispozici předmětů tolik, můžete si je i renderovat, měnit jejich barvu. Není problém navrhnout obývací pokoj, kuchyni, ložnici nebo dětský pokoj. Nejlépe se navrhuje, pokud máte velký tablet, na němž lze velmi dobře prezentovat své návrhy. Každý vytvořený návrh je možné ukládat a nechat si ho na pozdější použití. Veškeré návrhy jsou ev 3D a s natolik propracovanými texturami a stínováním, že vypadají téměř jako reálné fotografie.

nexusae0_36

Aplikace je velmi pokročilá a ocení ji také nároční uživatelé, kteří pracují s podobnými programy na počítači. Výhodou jsou také možnosti sdílení. Hotové návrhy je možné sdílet přes Facebook nebo je odeslat přátelům emailem. Velmi příjemná je i cena, aplikace je totiž zcela zdarma.

[appbox googleplay com.autodesk.homestyler&referrer]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *