A je to tady! Microsoft Office konečně dorazil do Androidů

Microsoft Office považuje většina uživatelů za absolutní základ programové vybavenosti počítače. Jak je to ovšem s telefony? iOS se už Officů dočkal, konečně přišel na řadu Android. Uživatelé si nyní mohou otevírat, tvořit a editovat všechny potřebné textové, prezentační nebo excelové soubory, aniž by k tomu museli používat nějaký cizí a neoficiální software.

Office Mobile for Office 365, tak to je přesný název Microsoft aplikace pro telefon. Je potřeba ovšem zdůraznit, že se jedná o software určený pro telefony, majitelé tabletů mají tentokrát smůlu. Uživatelé najdou v aplikaci vše, co potřebují, tedy Word, PowerPoint, Excel a ještě mnoho zajímavých funkcí navíc.

nexusae0_unnamed-1_thumb29Pokud si myslíte, že se na tak malé ploše, jakou telefony nabízejí, pracuje s aplikací špatně, tak jste na omylu. Uživatelské prostředí bylo přizpůsobeno tomu, aby každý uživatel mohl snadno s dokumenty pracovat. Je možné přehledné prohlížení, ale i editace a tvorba nových dokumentů. Uživatel se vždy může podívat i na celý náhled dokumentu, aby věděl, jak bude vypadat po exportu do počítače.

nexusae0_unnamed-4_thumb23Mezi pokročilejší funkce patří vytváření grafů, přídavné funkce pro jednoduchou tvorbu prezentací, historie otevřených dokumentů a mnoho dalšího. Aplikaci nejvíce ocení uživatelé pracující v administrativě, kteří si mohou dokumenty upravovat prakticky neustále. Dokumenty lze posílat i mezi jednotlivými uživateli a pak je upravovat.

nexusae0_unnamed_thumb65

Příjemné prostředí a jednoduché ovládání jsou zárukou spokojenosti. Zřejmě největší výhodou této aplikace je cena. Zatímco u plné počítačové licence si za Office zaplatíte tisíce korun, tak za mobilní verzi nezaplatíte nic, je totiž zcela zdarma. Tak tedy vytvářejte, prohlížejte a editujte.

[appbox googleplay com.microsoft.office.officehub]

1 komentář: „A je to tady! Microsoft Office konečně dorazil do Androidů“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *