The Drowning: nejkvalitnější FPS hra už je na cestě

Většina uživatelů si Android hry mnohdy vybírá podle ovládání. Dosud byly nejméně populární FPS hry, a to z důvodu nekvalitních reakcí telefonu. S novými generacemi telefonů ovšem přicházejí citlivější displeje, které poskytnou natolik dobré ovládaní, že si na nich uživatelé budou moci zahrát údajně nejlepší FPS hru, která vyjde.

The Drowning je hra, která udělá radost každému vášnivému hráči FPS her. Hry z prvního pohledu jsou neoblíbené kvůli špatnému ovládání, tato hra by měla dokázat, že tomu tak není. Samotná hra je velmi akční. Snad každý tuší, že naši Zemi nejspíš nečeká zrovna příjemná budoucnost, a tato hra o tom vypovídá. Hráč se ocitne v postapokalyptické budoucnosti.

nexusae0_Drowning1V budoucnosti nás čeká nejen nezaměstnanost a mizerný důchod, ale také obrovské hordy zombíků, pro které je lidské maso stejná pochoutka jako pro děti biskupský chlebíček. Hlavním úkolem hráče je zombie likvidovat, a to všechny. Jedná se o akční hru vyžadující 100% pozornost. Pokud budete chvilku okounět, tak se stanete jejich potravou.

nexusae0_Drowning2Ve hře je zcela perfektní arzenál zbraní, který by měl obsahovat vše účinné, co je třeba k likvidaci živých mrtvých. Hlavním lákadlem je plná absence virtuálního ovladače, nemáte k dispozici žádný joystick, pouze své prsty. Jak budete prsty bušit do displeje, tak bude váš hráč střílet.

nexusae0_Drowning3Nová technologie ovládání si získala mnoho fanoušků. Uživatelé Androidů si zatím mohou připadat lehce diskriminovaní, jelikož je hra zatím dostupná pouze pro iOS. Její výrobce ovšem prohlásil, že Android verze by měla vyjít v nejbližší době, takže se můžeme těšit na další skvělou hru.

Zdroj: www.androidpolice.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *