To tu ještě nebylo: vibrátor ovládaný Androidem

Ve světě androidích novinek jsme zvyklí na lecjaká překvapení, ovšem zatím žádné z nich nezavítalo do erotického průmyslu takovým způsobem jako věc, kterou si dnes předvedeme. Ukazovali jsme vám už hodinky s Androidem, helikoptéru ovládanou Androidem, ale vibrátor ovládaný telefonem je skutečně fenomén, který potěší především nadšené uživatelky.

Vibease je hračka, která si jistě najde své uživatele. Jedná se o velmi praktický a skladný vibrátor. Jeho zvláštnost spočívá v tom, že ho lze ovládat prostřednictvím telefonu s Androidem, konkrétně se ovládá přes bluetooth. Žijeme v době, kdy je stále více samotářů a samotářek, proč by si tedy uživatelky nemohly zpříjemnit život. Vibrátor není samozřejmě určen pouze do řad osamělých žen, ale může si ho pořídit i pár pro zpříjemnění intimního života.

nexusae0_Vibease7_thumb

Intenzitu vibrací lze regulovat na samotném telefonu. Uživatel dostane k dispozici rovnou celou aplikaci, ve které se nachází romantické příběhy. Uživatelka si je může pouštět a v určitých pasážích regulovat vibrace. Lze si zakoupit buď samotný vibrátor, nebo také celý set, který obsahuje také sluchátka.

nexusae0_Vibease6Vibrátor je velmi malých rozměrů, celý je vyroben ze silikonu. Lze ho používat i ve vaně nebo ve vířivce, protože je odolný vůči vodě. Součástí vibrátoru je i nabíječka. Tato erotická hračka se ovšem nenabíjí přímo ve zdroji, ale přes USB konektor. Jedná se o doplněk, který se postupně dostává do mnoha obchodů, nejen do těch s Androidy. V různých zahraničních obchodech lze sehnat Vibease již za cenu od 69 do 79 dolarů.

Zdroj: www.androidpolice.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *