Riptide GP2: osvěžující hra na vodních skůtrech

V letních vedrech se nám zcela jistě nechce dělat nic, při čem bychom se cítili ještě více zmožení. Pro tyto dny Vám doporučujeme zcela jistě osvěžující zajímavou hru, ve které se rozhodně namočíte. Jedná se o závody na vodních skútrech. Hráči si užijí špetku adrenalinu a pořádnou porci zábavy.

Raptide GP2 je pokračování populární hry na vodních skútrech. Můžete očekávat absolutně vše, co obsahoval první díl, ovšem s lepší grafikou, více trasami závodů a s rozšířenými možnostmi. Nejedná se o obyčejné závody, hra je lehce futuristická, odpovídá tomu nejen vzhled závodníků nebo skútrů, ale i okolní prostředí lemované futuristickými stavbami, ale třeba i kosmickými loděmi.

Riptide-GP-2

Závody jsou velmi akční. Celou hru lze rozdělit na mód kariéry a na online hru. Společně s každým závodem se více přibližujete k tomu, abyste si odemkli nové tratě. Kromě nových tratí vás čekají vylepšení. Po celou dobu hry totiž nebudete mít stejný skútr, ale můžete na něm udělat celou řadu zajímavých změn, které vám zaručí nejen vyšší rychlost, ale i ovládání.

riptide-gp2-screensho-1

Hra není jen o zatáčení doleva  a doprava, můžete provádět celou řadu triků. Triky se provádějí pokaždé, když najedete na nějaký z četných skokánků, které se nacházejí po celé délce trasy. Můžete provádět skutečně akrobatické kousky. V kombinaci s vysokou rychlostí a soupeři, kteří s vámi budou bojovat o první místo, je to skvělá a akční hra.

riptide-gp-2-android-game-1-660x371

Rozhodně to není odpočinková hra, od které můžete odběhnout uvařit si kafe. Hra vás natolik vtáhne do dění, že doslova neodlepíte svůj zrak od displeje. Velmi příjemná je nejen hra, ale i její cena.

[appbox googleplay com.vectorunit.red]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *