Tetris a Starcraft mají miminko – Rymdkapsel

Často jsme zvyklí na hry propracované do detailu, renderované textury a dokonalé efekty. Hra, kterou si dnes představíme, ovšem nabídne něco zcela odlišného, zahraniční servery ji nazvali jako křížence Tetrisu se Starcraftem. Že vám tato kombinace nejde dohromady? Naopak, jedná se o perfektní kombinaci jednoduché vektorové strategické hry.

Rymdkapsel je důkazem, že efekty nemusí vždy vítězit na žebříčku popularity. Jedná se o zcela unikátní hru, která je velmi podobná Starcraftu. Budují se zde základny, těží nerosty a dobývají nepřátelé. Jediným rozdílem je prostředí, které svojí jednoduchostí připomíná Tetris.

nexusae0_unnamed-3211

Nenechte se ovšem oklamat jednoduchostí, jednoduchý vzhled ještě neznamená, že by hra nebyla zábavná. Ba naopak, hra je velmi akční. A ačkoliv se jedná o strategii, tak se občas zapotíte u porážení nepřátel. Prostředí připomíná vesmír, ve kterém jsou vektorové platformy, na nich se staví základny. Stejně jako u Starcraftu i zde se těží nerosty a díky nim se mohou stavět další objekty a budovat armáda. Jedná se o neobvykle napínavou hru.

nexusae0_unnamed-339

Mise obvykle končí, když je poražen nepřítel. Není ovšem vždy snadné zvítězit. Když budete pomalí a stavba vám nepůjde moc rychle od ruky, tak toho nepřátelé využijí a zákeřně na vás zaútočí. Ve hře je tedy důležité takticky myslet a vymyslet nejjednodušší cestu k likvidaci nepřítele. Hra sice nepatří mezi nejlevnější, ale určitě za tu cenu stojí.

[appbox googleplay com.grapefrukt.games.rymdkapsel1]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *