True Skate: ovládání skateboardu vlastními prsty

Už jste někdy zkoušeli manipulovat s drobným skateboardem určeným pro prsty? Když se takové skateboardy dostaly do obchodů, staly se hitem. Zhruba před deseti lety  bylo možné vidět školáky, jak zkouší různé triky s drobným plastovým skateboardem, tzv. fingerboardem. Pokud vám připadá, že se již vytrácí z obliby, tak jste na omylu. Jsou k dispozici v novém kabátě, ale jako Android aplikace.

True Skate je velmi populární hra, která se stala v posledních týdnech jednou z nejstahovanějších novinek. Ve hře se ovládá skateboard. Nejde ovšem o běžnou hru se skateboardistou. Skateboardistou jste vy sami, respektive vaše prsty, které představují samotného skateboardistu.

1c991239725f2cb7b77117e665139fe8

K ovládání aplikace potřebujete akorát dva prsty. Cílem hry je dělat triky v různých skateparcích. V každém skateparku se nachází četné u-rampy, zábradlí, skokánky, lavičky a různé další vybavení, po kterém můžete jezdit a dělat triky. Provádění triků není ovšem nic jednoduchého. Zpočátku Vám to bude připadat složité, ale časem začnete zvládat techniku ježdění a ze základních triků se zdokonalíte na pokročilé.

33e0c7363d4765bf9e6d6b2476b97fb5

Nechybí zde všechny populární triky, které můžete znát například ze hry Tony Hawk´s Pro Skater. Věc, která vás ohromí nejdříve, je perfektní grafika. Po zapnutí hry si budete připadat jako ve skutečném skateparku. Skutečná vám bude připadat i fyzika, která byla vytvořená tak, abyste ji nerozeznali od reálné.

dcf3dd1400917c25044d2c5667df65e1

Další výhodou hry je neúnavnost. Zatímco normální hru byste dohráli a smazali, tak True Skate můžete hrát každý den a jen tak vás neomrzí. V tricích se můžete neustále zlepšovat a pak své umění vyzkoušet klidně i na skutečném fingerboardu. Aplikaci si může stáhnout každý milovník fingerboardů i skutečných skateboardů, je dostupná za velmi příznivou cenu.

[appbox googleplay com.trueaxis.trueskate]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *