TurtleStrike: želví masakr na vlnách Karibiku

Pamatujete si na tahovou hru Worms? Jestliže ano, tak pro vás máme její mnohem lepší alternativu, namísto červů jsou zde ovšem želvy a dokonale propracovaná grafika. V akční tahové hře je hlavním úkolem opět porážet nepřítele ve formě jiných želv. K dispozici máte obří arzenál zbraní, ve hře ovšem nevyhrává postřeh, ale dobře zvolená taktika.

TurtleStrike je hra, kterou by si rozhodně neměl stahovat žádný chovatel želv. Jedná se o akční tahovou hru, která disponuje propracovaným 3D provedením. Hra se hraje jako online multiplayer a lze v ní hrát o skutečné peníze. Základ samotné hry je velmi prostý, máte želví tým, který je vybaven pokročilými zbraněmi a tento tým musí likvidovat jiné týmy.

iOS_TurtleStrike_00

Stejně tak jako měli červíci ve Wormsech k dispozici zbraně, jako je bazuka nebo samopal, tak i želví zbrojní arzenál je až ironicky komický. Viděli jste snad už želvičku, která se táhne s raketovou základnou na zádech? Jak již bylo zmíněno, tak ve hře vyhrává lepší taktika, nikoliv postřeh nebo vybavenost.

ios_turtlestrike_03

V případě, že byste chtěli, aby vám hra skutečně vydělávala, tak je potřeba navštívit tournament. Za účast v něm je nutné zaplatit. Po každém poražení nepřítele se vám mohou započítávat peníze. Největší odměna čeká ovšem na vítěze. K taktice patří také to, že se budete starat o to, aby se vám aktualizoval zbrojní arzenál. Pokud na vás nepřítel vypálí torpédo, tak mu to určitě nemůžete vrátit tím, že po něm vystřelíte z katapultu.

unnamed

V našich končinách je hra sice poměrně neznámá, ale v zahraničí se jedná o jednu z nejlépe hodnocených her současnosti. Nejen kvůli možnostem turnajů, ale právě díky svému perfektnímu provedení kombinující zábavu a taktiku. Hra je ke stažení zcela zdarma, platí se až za účast v turnajích.

[appbox googleplay com.eegon.turtlestrike]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *