Sony oznámilo seznam přístrojů, na které bude dostupný Android 4.3

Jednou z nejčastějších výtek, která je vznášena uživateli směrem k výrobcům, je ta, jež se týká aktualizací softwaru. Japonské Sony bylo v minulosti známé jako jeden z nejpomalejších výrobců, co se osazování nových verzí operačních systémů týče.  Doba ale pokročila a tento neduh je ten tam. Sony uveřejnilo seznam přístrojů, na které bude v nejbližší době uvolněna aktualizace na Android 4.3.

Zarážející je, že většina přístrojů není ještě zaktualizována na 4.2. Je tedy možné, že se dočkáme skoku, který přejde verzi 4.2 a vyhoupne se rovnou na čtyři-trojku. Pojďme se ale nyní podívat na to, jaké modely s novým Androidem na nás čekají.

Sony Xperia ZU

Aktualizace by se zprvu měla dotknout té vyšší třídy portfolia Sony, jmenovitě se jedná o kousky Xperia Z, Xperia ZL, Xperia ZR, Xperia Tablet Z, Xperia SP a Xperia Z Ultra.

Uvidíme tedy, jak rychle se nový software dostane na jmenované telefony, my doufáme, že se s ním záhy setkáme. Napište nám do komentářů, jaké máte zkušenosti s aktualizacemi nového softwaru.

Zdroj: coolsmartphone.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *