Vodafone Smart II 860 je Android pro nenáročné s přijatelnou cenou

Telefonní operátor se rozhodl konkurovat na trhu a představil nový telefon, který sice neoplývá maximálními vlastnostmi, ale je vytvořen pro uživatele, kterým nejde tolik o výkon, ale pouze o dobrou cenu. Nový telefon bude za velmi přijatelnou cenu a jeho funkce nebudou zas tolik zaostávat.

 

Nový telefon se jmenuje Vodafone Smart II 860 a mělo by jít o základní typ dotykového telefonu s androidem. Telefon má 3,2 palcový kapacitním displejem s rozlišením 480 x 320 pixelů (HVGA). V telefonu je dále 800MHz procesor a 3mpx fotoaparátem s VGA kamerou a LED bleskem.

Telefonu nechybí ani A-GPS, FM rádio a Bluetooth. Vnitřní paměť telefonu je 150MB a je možné ji zvětšit pomocí microSD karet. Výrobce nabízí 2GB microSD kartu jako součást balení telefonu. Operačním systémem je Android 2.3 Gingerbread.

Vodafone Smart II je možné pořídit v mnoha barevných provedeních. Pokud jsou uživatelé nenároční a nezáleží jim na tom zda telefon rozchodí složitější aplikace, tak je telefon určen pro ně. Telefon je možné zakoupit v zahraničních obchodech za cenu 70 liber. Do českých obchodů ještě nedorazil, ale jeho cena se plánuje kolem 2000kč.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *