Grand Theft Auto III láme herní rekordy v počtu stažení

Grand Theft Auto se stala legendární hrou a je to již deset let od jejího prvního vydání počítačové verze. Právě desáté výročí této hry bylo důvodem k vydání ještě lepší verze dostupné na Android. Hra láme rekordy v počtu stažení a spolu se hrou Shadowgun patří mezi nejoblíbenější. Hráči si mohou užívat neomezené svobody, kterou hra GTA nabízí.

Na hře Grand Theft Auto byly vždy nejdůležitější pravidla, žádná tam totiž nejsou. Verze pro android je vytvořena se stejným konceptem jako staré verze, ale grafika je i děj jsou vylepšeny k nepoznání. Grafické zpracování je v HD, ve velmi dobré kvalitě je i zvuk a samotný příběh je trochu odlišný od známých verzí.

Hra je z třetího pohledu a nabízí zhruba největší svobodu v možnostech prováděných činností. Hráč může plnit různé úkoly, kterých je ve hře mnoho nebo se může toulat po městě a využívat neomezených možností. K dispozici je mnoho činností, od konfrontace s jakoukoliv postavou až po krádež automobilu.

Hráč si musí dávat dobrý pozor na střetnutí se zákonem, pokud provede nějaký zločin, tak je stíhán policisty po celém městě. Míra porušení zákona se počítá podle počtu hvězdiček na displeji, pokud jich je mnoho, tak může být hráč pronásledován i policejní helikoptérou nebo jednotkou rychlého nasazení. Ve hře je velké množství vozidel, velké množství zbraní a postav.

Kvalitní zpracování, bohatý děj a velké množství možností dělají ze hry bestseller ve světě androidu. Hráči si mohou vychutnat hru i s gamepadem připojeným přes USB.  Hru je možné stáhnout za 120kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rockstar.gta3ger&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb2Nrc3Rhci5ndGEzZ2VyIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *