Slevy na víkend – Sonic, Rayman, AVG, Swiftkey a další

Každý den je důvod k oslavě. Včerejším dnem se ježek Sonic, hlavní to hrdina a maskot firmy Sega, dostal do požehnaného věku 23 let, a proto se vývojáři rozhodli, že nabídnou všechny jeho díly ve slevě za dolar. A aby toho nebylo málo, nabízíme vám ještě pár dalších zlevněných titulů.

Ježek Sonic je velmi známou postavičkou v herní branži, podobně jako údržbář Mario. V těchto dnech, kdy trhu vládne generace, která Maria, Luigiho ani ježka Sonica neznala v jejich nejslavnějších letech, to mají samozřejmě těžší, ale stále se najde dostatečně staré publikum, které se rádo vrátí do dětských let, kdy na stařičkých konzolích od Segy proháněli modrou kouli po nekončících levelech plných penízků.

Jako oslavu k 23 výročí ježka Sonica získáte všechny tituly, a že jich pár je, za zlomek ceny. Konkrétně to je trošku přitučněná dvacka.
[appbox googleplay com.sega.sonic4epi]
[appbox googleplay com.sega.sonic4ep2]
[appbox googleplay com.sega.sonic4ep2thd]
[appbox googleplay com.sega.soniccd]
[appbox googleplay com.sega.sonic1]
[appbox googleplay com.sonicjump.sonicjump]

—————————————————-
Rayman je také jeden z těch, kteří se na monitorech počítačů a konzolí usadili už dávno, v dobách herního pravěku. Rayman Jungle Run je jedna z nejlepších hopsaček a zlevněná na něco málo přes 25,- korun rozhodně stojí za vyzkoušení. Já ji koupil za plnou cenu, což je kousek pod sedmdesát korun a nelituji. Je to dobře udělaná hra, která nabízí mnoho z toho, co je Raymanovi vlastní – tedy hlavně uši, které vám umožní plachtit…
[appbox googleplay com.pastagames.ro1mobile]

—————————————————-
Klávesnice Swiftkey je bezpochyby jednou z nejznámějších, nejslavnějších a nejlepších vůbec. S poslední verzí přinesla také ‚slajdované‘ psaní, což popularitě ještě dopomohlo. Já osobně tuto klávesnici používám od Beta verze Flow a nedám na ni dopustit. I když na app-sales.net píšou, že stojí $1.99, mně se tu ukazuje, že je verze pro telefony i tablety za rovných kulatých 20.00 Kč. Pokud ještě tuto klávesnici nemáte ve své sbírce, rozhodně neváhejte, protože stojí za víc, než je cena jedné velké točené zmrzliny.
[appbox googleplay com.touchtype.swiftkey]
[appbox googleplay com.touchtype.swiftkey.tablet.full]

—————————————————-
Neustálá hrozba všemožného balastu nahrává bezpečnostním firmám, aby prodávali své zabezpečovací aplikace po kilech. Zda je antivir/firewall v chytrém telefonu potřeba je otázkou na dlouhé debaty, a každý na to má vlastní názor. Já osobně mám chvíle, kdy můj telefon chrání ESET, ale momentálně sázím na to, že si do telefonu nic nebezpečného nenainstaluji a tudíž jsem mimo ohrožení. Jestli toho budu později litovat ukáže až čas. Pro ty z vás, kteří se o svá data a peníze bojíte, tu je AVG AntiVirus Security PRO. Jsou zde dvě verze, jedna pro tablety, jedna pro telefony, což považuji za docela hloupý vtip, protože za každou musíte zaplatit 195.00 Kč po slevě. Tato nabídka trvá do 14.7. do 13 hodin.
[appbox googleplay org.antivirus]
[appbox googleplay org.antivirus.tablet]

—————————————————-
Za dvacku dostanete také herní titul God of Blades, což je zajímavá přímočará fantasy mlátička od White Whale Games. Zakoupit můžete také Aralon: Sword and Shadow. Jedná se o 3D RPG adventuru od vývojářů z Crescent Moon Games, a také tento titul dostanete za 19.50 Kč. Superbrothers Sword & Sworcery je akční adventura s velmi zvláštní vytahanou grafikou, která od několika prestižních herních magazínů získala plný, nebo téměř plný počet bodů. Tuto můžete mít za bratru necelých 45,- korun.
[appbox googleplay com.whitewhalegames.godofblades]
[appbox googleplay com.crescentmoongames.aralon]
[appbox googleplay com.capybaragames.sworcery]
Zdroj: AppSales

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *