The Humble Bundle with Android 6 – další porce her za libovolnou cenu

A je to tu zase. Populární multiplatformní prodejní akce nazvaná Humble Bundle je zde pro Android již pošesté a nabízí opět mnoho her za pár korun. Cena, kterou zaplatíte za 7 her, může být teoreticky libovolná. Prakticky může být libovolná u pěti titulů a v případě, že zvolíte částku, která bude vyšší než je momentální průměr (v tuto chvíli $4.66), získáte další dva bonusové tituly.

Jak vidíte výše, cena za sedm her může začínat už lehce pod sto korunami, což je za takový balík her cena více než slušná. Na vás nyní je, pokud se rozhodnete pro koupi, zvolit si částku a tu následně rozdělit dle vlastního uvážení. Na výběr máte vývojáře her (a každou konkrétní hru zvlášť, pokud chcete), charitu a také lidi, kteří za the Humble Bundle stojí. Jakou částku si zvolíte a jak ji rozdělíte je čistě na vás. Pokud si myslíte, že jeden cent je akurátní suma, zaplatíte jeden cent a hotovo. Pokud ovšem zaplatíte méně než dolar, tak nejenže shoříte v pekle, ale hlavně nedostanete bonusové tituly a nezískáte ani Steam klíče, pomocí kterých si všechny tituly můžete přihodit ke svému Steam účtu, jako byste je koupili přímo tam. Ano, jedná se o multiplatformní hry, takže všechny tituly (pokud není uvedeno jinak) můžete nainstalovat na Android, ale také na Windows, Linux nebo Mac.

Pokud zvolíte částku nižší než dolar, objeví se vám obrázek níže, a jelikož nemáte srdce, a proto asi nejste člověk, musíte zadat také ověření CAPTCHA, abyste potvrdili, že člověk skutečně jste.

Ale nyní přímo na nabízené tituly. V Humble Bundle s Androidem číslo 6 dostanete jednu čistě osmibitovkovou akční hru s názvem Organ Trail, ale v režisérské verzi, tedy Director’s Cut. Dále získáte jednu vypadající jako osmibitovka, to je 2D stealth akce nazvaná Stealth Bastard Deluxe, jednu logickou geometrickou s názvem Fractal a také jednu podvodní 2D akční adventuru pojmenovanou Aquaria. Pouze pro Android je zde jedna těžko zařaditelná audiovizuální kaleidoskopická šílenost nazvaná Pulse: Volume One.

To je pět her, které získáte v případě, že zaplatíte méně než je průměr. Pokud se plácnete přes kapsu a přihodíte nějaký ten groš, můžete mít navíc ještě taktickou a strategickou hardcore akci v pohledu shora. Ta se jmenuje Frozen Synapse a pro Android je zatím ve fázi pozdní beta verze. Jedná se o plnou verzi, jen na některých zařízeních může docházet ke grafickým problémům. Ty budou ve finální verzi odstraněny a dočkáte se updatu. Tato hra je doporučená pro tablety. Poslední hrou (prozatím) je velmi známá adventura nazvaná Broken Sword. Ta je také v režisérské verzi, můžete se tak dočkat drobností navíc na rozdíl od původní hry.

Ke každé hře si můžete stáhnout soundtrack, a to jak ve formátu MP3, tak v bezztrátovém FLACu.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/T9uYrY2DqzE“ frameborder=“0″ allowfullscreen style=“margin-bottom: 15px;“]

Zdroj: Humble Bundle

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *