Angry Birds Space, naštvaní ptáci letí do vesmíru

Úspěšné pokračování populární android hry se dočkalo velké popularity a více než 100 milionů stažení. Angry Birds Space je hra se stejným konceptem jako předchozí díl, ale je zasazena do zcela jiného prostředí s jinými fyzikálními zákony a se zcela odlišným dějem. Velkou výhodou hry je, že je zdarma.

 

Celý příběh začíná na poklidné planetě, kde žijí ptáci poklidným a bezstarostným životem. Jednoho dne se otevře velká červí díra a na planetu vniknou nebezpečná mimozemská prasata, která ukradnou ptákům jejich vejce. Ještě než se červí díra uzavře, tak stačí ptáci mimozemskou loď sledovat až k jejich galaxii.

Hra je rozdělena na jednotlivé drobné úrovně. Úrovně jsou velmi krátké, ale jejich obtížnost se neustále zvyšuje. V jednotlivých kolech je hlavním úkolem vystřelit naštvaného ptáka přímo na planetku a zničit několik prasat nebo posbírat několik vajec. Ptáci přiletěli do vesmíru především pro svá vejce a pro pomstu mimozemským prasatům.

Velikost jednotlivých planetek je různá a hráč si musí zvyknout na odlišnou gravitaci, která je ovlivňována i stavem beztíže. Než pták doletí, tam kam si hráč přeje, tak musí využívat i oběžných drah jednotlivých planet. Úkoly se budou řešit i v odlišných galaxiích, kde bude nutné najít všechna vejce.

Celá hra je zajímavě animovaná a hráč se může těšit na komiksové příběhy ptáků. Ve hře nechybí ani vtipná atmosféra doprovázená ironickým dějem. Angry Birds Space je možné stáhnout zdarma.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rovio.angrybirdsspace.ads&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3Zpby5hbmdyeWJpcmRzc3BhY2UuYWRzIl0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *