Lenovo ThinkPad je tablet vytvořený pro podnikání

Společnost Lenovo vytvořila ultrapřenosný tablet, který je doslova vytvořen k práci a podnikání. Tablet byl vytvořen tak, aby se na něm rychle a snadno pracovalo a uživatel nebyl nijak zbytečně rozptylován. Obsahuje velké množství funkcí a je dodáván i s elektronickým perem.

 

Tablet Lenovo ThinkPad je nejoblíbenější pracovní tablet. Je vybaven Androidem 4.0 ICS. Velkou výhodou je jeho 10 palcový WXGA displej (1280×800), na který je možné koukat v mnoha úhlech a je vybaven nepoškrábatelným povrchem Corning Gorilla Glass. Uživatel může pracovat i s elektronickým perem, které tablet plně podporuje.

Procesor má NVIDIA Tegra 2, jedná se o 1GHz dvoujádro. Tablet je sice možné mít s Android 4 ICS, ale většinou je třeba ho na tuto verzi zdarma aktualizovat, základní verze obsahuje Android 3.1. Provozní výdrž tabletu je 8 hodin a to i při zapnuté WiFi. Úložiště může být velké až 64GB díky slotu na SD karty. Operační paměť je 1GB DDR2.

Tablet obsahuje také USB port, microUSB port a HDMI výstup. Datové přenosy jsou umožněny díky Bluetooth, Wifi a 3G. ThinkPad obsahuje 2 kamery, přední má 3 megapixely a zadní 5 megapixelů. Velkou výhodou tabletu je vybavení základnách aplikací, obsahuje aplikace pro šifrování dat na kartě, Cisco AnyConnect, Good for Enterprise, Computrace a další. Na českém trhu je možné ThinkPad pořídit za cenu do 9000kč.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *