Shadowgun, nejoblíbenější hra na smartphone v letošním roce

Shadowgun byla vyhlášena nejlepší a zároveň nejoblíbenější hrou podle počtu stažení i podle hodnocení. Jedná se o futuristickou střílečku na smartphone a tablety, která má velmi kvalitní grafické zpracování včetně detailních textur a efektů. Tato akční hra z třetího pohledu je již ke stažení na Google Play nebo na nVidia Zone.

Děj hry je z roku 2350 a hlavním hrdinou je voják najatý intergalaktickou společností, která vytváří nejlepší vojáky přezdívané Shadowgun. Hráč se ocitne v roli jednoho z těchto vojáků, jmenuje se John Slade a musí se postavit úkolu, který mu organizace nařídila. Úkolem je likvidace nebezpečného vědce, který tvoří vlastní armádu robotů a mutantů.

Hráče bude čekat boj s velkým množstvím mutantů, robotů a androidů. Hra je velmi dobře zpracována, grafické prostředí hry je v HD kvalitě. Hra není jednoduchá a ovládání obsahuje mnoho prvků střelby včetně krytí. Je dobré hrát hru se zvukem, protože jsou dobře zpracované i zvukové efekty a navíc je hráč navigován robotickou asistentkou Sárou.

Hra je z třetího pohledu, takže hráč vidí svého vojáka a zaměřovací kurzor. Jednotlivé mise hry jsou poměrně dlouhé a prostředí misí tvoří továrny, skladiště a laboratoře. Celková herní doba se blíží k deseti hodinám, ale i po dohrání se většina hráčů ke hře opět vrací. Na konci každé mise je možné se setkat s hlavním bossem, obvykle to bývá velký robot nebo velmi houževnatý mutant.

Hra je sice od Brněnského studia Madfinger, ale je pouze v angličtině. Ve hře je také mnoho krátkých video scén. Hra je velmi kvalitní, svědčí o tom i její popularita. Hru je možné pořídit za 120kč.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.madfingergames.shadowgun&feature=search_result[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *