Route 66 přináší univerzální autonavigaci s mnoha mapami

Univerzální navigace na Android s jejíž pomocí je možné nastavit takový režim cesty, že nebude nutné sledovat cestu skrze okno, ale pouze sledovat cestu na telefonu nebo tabletu. Aplikace obsahuje velké množství zobrazení, díky kterým je vhodná nejenom pro běžné uživatele, ale i pro profesionální řidiče z povolání.

Společnost R66 vytvořila aplikaci, která je jednou z nejlepších dostupných navigací na internetu. Aplikace je určena výhradně pro telefony a tablety s Androidem. Důvodem její oblíbenosti je speciální režim zobrazení, který snímá pomocí přední kamery dění před vozem a zobrazuje cestu přímo na živém videu. Uživatel tak nemusí sledovat silnici, ale stačí když bude sledovat obraz telefonu nebo tabletu.

Uživatel si přímo v aplikaci vybere auto, které bude jezdit v živém videu před ním. Poté již stačí nastavit cíl cesty a sledovat automobil, který jede na videu před autem uživatele. Aplikace je dopodrobna vymyšlená a podporuje téměř všechny typy vozidel. Kromě tohoto typu zobrazení je možné si zvolit klasickou GPS mapu s šipkou lokalizace vozidla, 3D mapu nebo kombinovanou mapu. V kombinované mapě si může uživatel zvolit například živý náhled v kombinaci s GPS mapou. Pro využití živého náhledu je třeba mít kameru telefonu nebo tabletu správně namířenou na vozovku.

Dalšími funkcemi jsou zobrazení aktuální rychlosti, vzdálenost do cíle, čas a mnoho dalšího. Uživatelé si mohou aplikaci vyzkoušet po dobu 30 dní zcela zdarma. Poté je nutné si ji buď připlatit na 7 dní za 8€ nebo trvale za 49€. Ještě je možné využít 30 denní licenci za 20€. Před cestou do zahraničí se vyplatí aplikaci stáhnout a vyzkoušet. Jedná se o kvalitní nástroj vhodný pro všechny řidiče.

[qr]https://play.google.com/store/apps/details?id=com.route66.maps5&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yb3V0ZTY2Lm1hcHM1Il0.[/qr]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *