Asus Transformer AIO obsahuje Android i Windows 8 současně

Převratnou novinku předvedla společnost Asus, když přivedla na trh stolní počítač a tablet zároveň. Jedná se sice teprve o novinku, u které nejsou známě bližší parametry, ale už nyní je o ni velmi velký zájem nejen novinářů, ale i uživatelů.

 

Tablety vždy byly tablety a stolní počítače zase stolními počítači. Společnost Asus dokázala zkombinovat tablet a stolní počítač dohromady. Počítač s názvem Asus Transformer AIO byl představen na veletrhu Computex 2012. Celým kouzlem této záhady je tablet, který lze spojit s pevným zařízením. Ve chvíli kdy je tablet spojen se zařízením, tak funguje jako stolní počítač s operačním systémem Windows 8. Ve chvíli, kdy se tablet odepne ze zařízení, tak je k dispozici tablet s Androidem.

Jedná se o all-in-one PC s Windows 8, procesorem Intel Ivy Bridge a 18,4″ dotykovým displejem. Po odepnutí ze zařízení má uživatel k dispozici veliký tablet s Androidem 4.0 Ice Cream Sandwich.

Počítač je určen pro uživatele, kteří jsou zvyklí na svůj stolní domácí počítač a zároveň potřebují počítač při svých cestách. Zařízení je s tabletem dokonale sesynchronizované. Přepínání mezi operačními systémy je rychlé a dokonce se kvůli tomu nemusí vypínat nebo restartovat počítač. Na trhu se objeví až ke konci tohoto roku a jeho cena by měla začínat vysoko.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *