Google aktualizoval kalendář – nastavení barev a další grafická vylepšení

Kalendář v telefonu je jistě jednou ze zásadních pomůcek všech plánovačů a lidí, kteří mají rádi svůj čas nalajnovaný. Google kalendář se zlepšuje s každou novou verzí a nyní přichází aktualizace, která přináší některé grafické změny, které jste doposud mohli dělat pouze na počítači.

Možnost nastavit si barvu celého kalendáře nebo si zvolit barvu pouze toho kterého eventu jste v Android aplikaci zatím neměli. Včerejším dnem se vše mění a nyní můete přebarvovat celé kalendáře nebo jednotlivé schůzky co vám hrdlo či srdce ráčí.

Ke změnám došlo také při vytváření a editování schůzek. Nyní máte k dispozici fešný způsob jak vybírat čas pomocí jakýchsi hodin, na kterých si zvolíte hodinu a minutu konkrétní schůzky. Změna nastala taky při výběru dnů, ve kterých se má schůzka opakovat a to jak jednotlivých dnů, tak si můžete navolit opakování třeba každý 70 týden, každý měsíc nebo každou středu. Je to jen na vás a možnostem se meze nekladou.

Pokud cestujete, můžete si u každé schůzky zvolit časové pásmo, abyste byli upozorněni ve správnou chvíli a ne o 4 hodiny později.

Kalendář je k dispozici na Google Play a aktualizace by vás měla zasáhnout během dne. Já svoji instalaci zkoušel, ale nejspíš se na mě ještě nedostalo, protože fešný nový vzhled pro mě zatím zůstal nepřístupný.

[appbox googleplay com.google.android.calendar]

Zdroj: Android Blog

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *