Unikly další informace o Samsungu Galaxy S4 Mini a šedé variantě Galaxy Note 8.9

Samsung se poslední dobou stal velmi populárním. Spotřebitelé ho nyní chápou jako značku zaručující kvalitu, a tak se na příchod nových zařízení opravdu těšíme. Těšíme se především na dva modely. Jsou jimi Samsung Galaxy Note III a Samsung Galaxy S4 Mini. O druhém z nich víme opět něco více, a tak se o to málo s vámi podělíme.

Na Twitteru byly viděny dva nové exempláře. Novým je ve skutečnosti jen jeden, a to právě Galaxy S4 Mini. Druhým přístrojem, jenž se objevil, je Galaxy Note 8.9 v nové tmavě šedé barvě. Pojďme se tedy podívat na to, co si pro nás v Samsungu údajně připravili.

Galaxy S4 Mini bude prý k mání hned ve dvou verzích. Jejich kódová označení zní GT-I9195 a SGH-1257. Rozdíl mezi nimi by měl být především v rozlišení displeje, tudíž pravděpodobně i v jeho úhlopříčce. První jmenovaná varianta by měla nést rozlišení 960 x 540 px, zatímco druhá, pravděpodobně lépe vybavená, si přichystá poměr stran 1280 x 720 px.

Samsung Galaxy Note 8.9 by měl postupně dostat více barevných variant, mezi ně se řadí i tmavě šedá, která některému oku může připadat černá. Jinak by se jeho parametry neměly nikterak měnit. Nic ale není jisté a je klidně možné, že jde o nějakou vylepšenou verzi.

Uvidíme tedy, zda se s těmito modely setkáme naživo, nebo jde opět jen o zvěsti obsahující mylné informace. My doufáme, že jsme se konečně připojili na správnou nit a můžeme našim zdrojům věřit.

Zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *