Zrychlete svůj Android pomocí aplikace od AVG

AVG přišlo s bezplatnou aplikací, která má za úkol pročistit paměť a zrychlit vaše androidí zařízení. Aplikace nese název AVG Memory & Cache Cleaner.

Na Google Play najdete množství aplikací, jejichž hlavním úkolem je zrychlit váš Android. Společnost AVG, kterou známe především z části antivirů pro počítače, smartphony a tablety, se rozhodla udělat aplikaci na stejném principu. Hlavním cílem aplikace je uvolnit místo v paměti a vrátit tak vašemu zařízení původní výkon. Pojďme se na ni podívat.

Asi každý uživatel Androidu má nainstalováno množství přebytečným aplikací, které už dávno nepoužívá. AVG Cleaner za vás pročistí data z prohlížeče, historii volání a zpráv SMS. Dále dokáže rozpoznat a odstranit nepotřebnou mezipaměť.

         

Funkce sledování využití paměti a uložiště zjistí, kolik paměti a úložného místa vašeho telefonu či tabletu je využito mezipamětí, která může zpomalovat vaše zařízení nebo zbytečně zabírat prostor na SD kartě. Nastavení aplikace je vcelku jednoduché a intuitivní. V aplikaci máte i možnost naplánovat pravidelné kontroly.

Samozřejmě nemůžeme čekat žádné zázraky, ale aplikace plní svůj účel a je pěkně provedená. Velkým plusem pro uživatele je, že AVG tuto službu nabízí zdarma. V odkazu níže si můžete AVG Memory & Cache Cleaner stáhnout do vašeho zařízení.

[app]com.avg.cleaner[/app]

Zdroj: Google Play, AVG

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *