HTC připravuje nové modely Desire 200 a 600

HTC si v prvních měsících roku 2013 zrovna nelibuje. Tato skutečnost je způsobena především pomalou dodávkou součástek pro jeho vlajkovou loď HTC One. Další skutečností, která jednoznačně Taiwanskému výrobci neprospívá, je zastaralost modelů a poměrně řídké portfolio. Nyní unikly informace o nových připravovaných přístrojích, které by mohly prozatímní neúspěch změnit.

Jedná se o dva kousky, jenž nesou označení Desire 200 a 600, je poněkud zarážející, že HTC na tyto modely používá číselná označení. Podobné čachry s názvoslovím však známe například od Nokie, a tak nás tento fakt nepřekvapí.

HTC Desire 200 by neměl být nikterak přelomový smartphone, pravděpodobně se stane nástupcem modelu Desire C, který byl představen zhruba před rokem, tento smartphone najdeme pod označením 102E . Bohužel o něm prozatím zrovna moc informací nemáme, víme ale, že se s tímto kouskem připojíte ke 3G síti a kapacita jeho akumulátoru bude činit 1500 mAh.

O „šestistovce“ toho víme o poznání více, jelikož unikly data měřené benchmarkem GFCBench. V tomto kousku koluje operační systém Android verze 4.1.2 Jelly Bean. Co se výkonu týče, můžeme se těšit buď na Qualcomm Snapdragon Play s taktem 1,2 GHz se dvěma nebo se čtyřmi jádry.  V obou těchto případech je dodávána grafika Adreno 203 GPU.

Další věc, kterou neznáme, je úhlopříčka displeje. Na druhou stranu víme, jaké je rozlišení zobrazovače, to by mělo činit 960 x 540 pixelů.

Uvidíme tedy, zda se s těmito modely setkáme či nikoliv každopádně by nové modely HTC prospěly.

Zdroj: androidauthority.com 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *