Samsung prodal 10 milionů kusů modelu Galaxy S4 za méně než měsíc

Samsung, Samsung, Samsung. Jméno tohoto jihokorejského výrobce slýcháme den co den. Je neuvěřitelné, jak se rok od roku zlepšují prodejní čísla jeho modelů. Nejlépe se pochopitelně prodávají přístroje řady Galaxy s přídomkem S. Pojďme se nyní podívat, jak se daří Samsungu Galaxy S4.

Od vypuštění na trh, které se konalo 27. dubna, bylo prodáno 10 milionů kusů Galaxy S4. To znamená, že to Samsung stihl za necelý měsíc. Nyní se prodává ve 110 zemích. Jihokorejský výrobce hodlá toto číslo rozšířit na 155 a 327 prodejců. Samsung též hodlá zaplnit portfolio barev, aby byl přístroj zase o něco atraktivnější.

Oproti starším verzím je jeho nástup doslova raketový. Samsung Galaxy S II prodal 10 milionů až po padesáti dnech. Druhá generace „eska“ se dostala na tento kýžený počet za 5 měsíců. Původnímu Samsungu Galaxy S pak trvalo 7 měsíců, než prodal takový počet kusů.

Uvidíme tedy, jak se bude Samsungu dařit nadále, vzhledem k rostoucímu trendu prodejů je však nadmíru jasné, že se bude prodávat více než dobře.

Zdroj: PhoneArena.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *