Viber ve verzi 3.0 a také pro desktop

Viber je jistě nejznámější multiplatformní Skype-like VoIP kecálek, který najdete jak na Android, tak na iOS, Windows Phone nebo třeba Blackberry. Nyní se dočkal třetí verze, příjemného designu a hlavně podpory pro Windows a Mac.

Jestliže vám Viber nic neříká, vězte, že s touto aplikací můžete volat a psát zdarma svým kamarádům i úplně neznámým lidem, kteří mají Viber nainstalovaný také. Za cenu datového přenosu tak získáte velmi levnou alternativu k dnes stále ještě drahému volání, i přes pokusy našeho oligopolu s omezeně neomezeným voláním.

Třetí verze aplikace Viber se dočkala designu, který koresponduje s tím pro počítače. Novinkou jsou samolepky, video zprávy a vylepšení se dočkal zvuk a přibylo několik dalších jazyků. Můžete také volně přepínat mezi desktopem a mobilem. Například začnete hovor na počítači a když se budete potřebovat vzdálit, stačí zmáčknout tlačítko a hovor se přenese do telefonu.

Stejně jako v mobilní aplikaci, i v té desktopové můžete využívat všeho, co vám Viber nabízí. Je zde samozřejmě volání, pro které byl Viber vyvíjen prvotně, ale jsou tu také zprávy a obrázky. Vypadá to, že podporovány by měly být nově i samolepky, ale mně se je v desktopovém programu najít nepovedlo.

Jak vše funguje a co Viber nabízí, se můžete podívat na videu níže.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/NEqS5W-KfRw“ frameborder=“0″ style=“margin-bottom: 15px;“ allowfullscreen]

[appbox googleplay com.viber.voip]

Zdroj: Android Central

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *