Kultovní auto-chodco-likvidovačka – Carmageddon dorazil na Google Play a dnes dokonce zdarma!

Pokud jste, stejně jako já, dříve narozeni a pamatujete ještě počítače, které bylo možné ‚tunit‘ jediným zmáčknutím tlačítka TURBO, jistě jste zavadili o kultovní automobilové závody se spoustou krve, která se jmenuje Carmageddon. Dnes se tato krajně dokonalá záležitost dostala i na Android.

Ve hře Carmageddon nepůjde ani tak o závodění jako takové, nečekejte proto žádný další Real Racing. Zde půjde o likvidování protivníků, rozjíždění nevinných chodců, opravování auta přímo na place během závodu a až v poslední řadě půjde o to, dorazit do cíle jako první.

Budete si moci vybírat z 28 různých naprosto nelicencovaných nebezpečných vozů, čekat na vás bude 36 dostatečně násilných levelů, těšit se můžete na šťavnaté bonusy a skrytá vylepšení. Ovládání budete mít na výběr rovnou několik, abyste si zvolili to, na které jste zvyklí, a se kterým vám půjde masakrovat všechno v okolí co nejlépe. Ano, destrukce, to je oč tu běží. Likvidování se stane vaším prostředním a následně i vaším prvním jménem. Budete muset projíždět checkpointy a to v určitém čase. Pokud budete potřebovat více času, stačí rozmašírovat pár chodců nebo zlikvidovat nějakého protivníka.

Dnes na Android zdarma

Jestliže jste stále skeptičtí, nemůžu doporučit nic jiného, než si hru pořídit ještě dnes, kdy je k dispozici promo verze, která je zdarma. Jedná se o celou hru, o nic nebudete ochuzeni. Jediný háček je v tom, že pokud si hru nenainstalujete dnes, nepovede se vám to už nikdy v budoucnu, protože promo verze zítřejším dnem zmizí z Google Play Obchodu a již vám zbude jen Demo a verze placená. Nicméně placená verze stojí k dnešnímu dni pouhých 39,- korun, což je částka více než rozumná a pánové a dámy ze Stainless Games Ltd si tento drobný poplatek více než zaslouží.

Carmageddon nemohu než doporučit, protože u této vyvražďovačky jsem strávil podstatnou část svého pubertálního dětství a těším se, až se k ní dnes odpoledne zase vrátím.
[appbox googleplay com.stainlessgames.carmageddon]
Zdroj: Obchod Google Play

1 komentář: „Kultovní auto-chodco-likvidovačka – Carmageddon dorazil na Google Play a dnes dokonce zdarma!“

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *