Slevy na víkend: Modern Combat 4, GTA III nebo Real Steel HD

Pokud nevíte co budete o víkendu dělat a ve vaší sbírce zatím chybí tituly jako Rockstarové GTA III, či Gameloftí Modern Combat 4: Zero Hour, tak neváhejte a nakupujte.

To vše ovšem pouze v případě, že o 3D předělávku z PC v gangster stylu máte zájem. GTA III nabízí přesně to co jste před časem možná okusili již na počítači a zanechalo to ve vás hlubokou stopu…pozitivní, samozřejmě. Gameloft hry dělat umí, jak nás již několikrát přesvědčil, a zrovna Modern Combat 4: Zero Hour je jeden z titulů, který o tom vypovídá. 3D akce s válečnou tematikou vás vtáhne do děje a vyplivne po několika hodinách hladové a vyčerpané.

Pokud vás bavily hry typu Mortal Combat či Street Fighter, mohla by vás zaujmout podobná bojová hra inspirovaná filmem se stejným názvem, s Robertem Downeym Juniorem. Real Steel HD je ve slevě za dvacku a nabízí ostré bitky mezi roboty v ringu. Pokud máte radši něco arkádovějšího a oddychového, máme tu pro vás ježka Sonica, známého to maskota firmy Sega. Ten má ve slevě titul Sonic CD a to za $2.99.



GTA III

Modern Combat 4: Zero Hour

Real Steel HD

Sonic CD™

[appbox googleplay com.rockstar.gta3]

[appbox googleplay com.gameloft.android.ANMP.GloftM4HM]

[appbox googleplay com.jumpgames.RealSteel]

[appbox googleplay com.sega.soniccd]

Zdroj: App-sales

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *