Volvo uvedlo nový palubní systém s Androidem – Sensus Connected Touch

Android najdeme už opravdu všude. Ať se jedná o smartphony, tablety, all-in-one počítače či domácí spotřebiče. Již několikrát jsme se s ním setkali v nějakém palubním systému automobilu. Dnešek nabude výjimkou a my vás seznámíme s novým systémem švédského Volva, které přineslo Sensus Connected Touch.

Ačkoliv se nejedná o nic převratného, nabídne tento systém hned několik funkcí, které dokážou efektivně zpříjemnit práci s takovým nástrojem, jelikož v dnešní době v automobilech nejsou takové hračky intuitivností zrovna oplývající. Teď už ale k funkcím Sensus Connected Touch.

Na palubě obíhá lehce modifikovaný systém Android, který je ovládán pomocí 7“ dotykové obrazovky. Vzhledem k tomu, že bude možné automobil připojit k internetu, nebude problém surfovat v plném pohodlí s plnohodnotným HTML prohlížečem. Přes FM rádio, vaší knihovnu či podcasty budete moci poslouchat hudbu, jak se vám zachce.

Díky připojení nebude problém získávat aktuální informace o počasí, dopravě a podobných věcech. Příjemnou vlastností je možnost vytvořit z vašeho Volva Wi-Fi hotspot, a tak se připojit jakýmkoliv zařízením, které podporuje tuto možnost. Samozřejmostí je přítomnost navigace, která vám umožní vyhledat nejbližší Volvo servis, a mnoho dalších zajímavých funkcí.

Uvidíme tedy, do jakých modelů bude tento systém osazován, za jakou cenu a jak bude ve finále fungovat.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *