The Croods – novinka od Rovio přijde 14. března

Jak jistě všichni víte, Rovio je banda vývojářů, která historii světa rozdělila na dvě části – před Angry Birds a po nich. Když odhlédnu od těchto naštvaných ptáků, kteří stále ovládají svět, je bez debat, že i jejich ostatní počiny mají něco do sebe. Bad Piggies i Amazing Alex jsou hlavolamové logické arkády, které vás zabaví i vám mozek zavaří na dlouhé chvíle.

Do svého nejnovějšího počinu šli společně se studiem DreamWorks, které stojí za takovými peckami jako je Shrek, Příběh žraloka či Madagaskar. Obávám se ovšem, že hra The Croods pouze zapadne do hromady jiných titulů, které jsou dostupné zdarma a těží ‚pouze‘ z mikroplateb. Podle obrázků na stránkách Rovio.com/TheCroods to vypadá, že půjde o další ‚farmvillovinu‘, ve které budete vytvářet vesnici, upgradovat nestvůry, vylepšovat náčiní a budete si žít svůj jeskynní sen s rodinkou Croodových.

Samozřejmě se může stát, že budu mimo jako jelen na zahájení lovecké sezóny a The Croods bude něco nového, neotřelého a půjde tam o víc, než jen o stavění, vylepšování a nakupování. Přecejen, máme tu co do činění s vývojářským studiem Rovio, které se navždy zapsalo do našich srdcí i Androidů mnoha zajímavými tituly.

Je pravděpodobné, že do 14. března, kdy má hra vyjít, se na světlo světa dostanou další videa, která nám napoví, o co v jejich nejnovějším titulu půjde. Do té doby…budeme čekat. A až to přijde, rozhodně nebudeme pasivní a dáme vám co nejdřív vědět.

[iframe width=“614″ height=“345″ src=“http://www.youtube.com/embed/sy51B9V8wNM“ frameborder=“0″ style=“margin-bottom: 15px;“ allowfullscreen]

Zdroj: Rovio

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *