Hry z archivu, díl 7. – Shadow Guardian

Pokud se jen trochu zajímáte o herní průmysl, tak vám asi není cizí vývojářské studio Gameloft. Právě z této dílny vycházejí ty nejlepší hry, které se na zařízeních Android nacházejí. Je sice pravdou, že téměř všechny hry jsou k nalezení výhradně v placeném sektoru, ale v tomto případě to je v naprostém pořádku. Shadow Guardian je přesně jednou z těch her, které se objevily na pultech Google Play v roce 2011. Jsou to už téměř dva roky od jejího vydání a dodnes patří mezi to lepší. Byla by velká škoda tento herní titul opomenout, a to jen z důvodu jeho stáří. Právě proto zařazujeme Shadow Guardian do našeho archivního seriálu, kde oprašujeme zašlou slávu někdejších hitů. Pojďme se společně podívat, co nám tato akcí nabitá hra může nabídnout z pohledu obyčejného hráče. Shadow Guardian je ryze akční střílečkou, někdo by mohl říci i adventurou, která netahá peníze z kapes uživatelů nadarmo.

Zakoupením této hry se vám otevřou dveře do světa, který se nechal inspirovat populární hrou Uncharted. Tentokrát se ale na virtuální svět podíváte očima bývalého vojáka Jasona Calla, který se zaprodal novinařině. Jde o vášnivého dobrodruha, kterého nenechá chladným žádná výzva. Osud si s ním pohrál a předložil mu možnost se vypravit po stopách tajemného artefaktu Prima Materia, který by se dle dostupných informací měl nacházet v neznámém chrámu. Dobrodružná honba za artefaktem může začít.

Vaším úkolem je ho nalézt dříve než zloduch Novik a tím mu překazit zločinné plány, které spřádá. Hra má pro vás připraveno celkem 7 různorodých lokalit. Každá z nich má naprosto jinou atmosféru. Tím jsou vývojáři z Gameloft proslulí. Vždy se snaží, aby hra vypadala co nejpřitažlivěji a neomrzela po několika hodinách hraní.

Hru si můžete stáhnout přímo ze stránek Gameloft.

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *