Super Sync Sports! – Google ukazuje sílu Chrome zábavným způsobem

Google často a rád ukazuje sílu jeho zbraní, tedy programů a aplikací, nějakým netradičním a neokoukaným způsobem. Dnes si pro nás připravil ukázku ovládání hry spuštěné v Chrome v počítači přes Chrome v mobilu. Vše to jede jen na HTML5 a je to překvapivě svižné.

Pro spuštění hry běžte na chrome.com/supersyncsports a do Chrome v Androidu zadejte adresu g.co/super. V počítači si vyberte disciplínu, zvolte zda chcete hrát s dalšími přáteli nebo pouze proti počítači a pokud máte v telefonu Chrome, zvolte Continue. Zadejte do telefonu kód, který vidíte na obrazovce, potvrďte, vyčkejte, klikněte na Sync a můžete začít. Nyní si již můžete pomocí křížového ovladače, na obrazovce telefonu, vybrat svého favorita, kliknout na Choose a následně na Confirm a pak hurá sportovat. Na obrazovce počítače vám nápověda vysvětlí jak máte svého sportovce ovládat a pak už ho předepsaným způsobem ovládáte v telefonu dostatečně rychle, abyste doběhli do cíle jako první.

Jedná se jen o takovou ‚blbinku‘, pomocí které nám Google demonstruje sílu svých Chrome prohlížečů a synchronizaci mezi nimi. Dalo by se předpokládat, že tato funkce bude využita i k něčemu užitečnějšímu než jsou závody rozličných nádob a věcí, ale touto metodou to rozhodně mnohem více zaujme…

Super Sync Sports!
Google

Zdroj: Android Central

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *