Vývojář Falcon Pro obnovil tokeny, aby jeho program mohlo využívat více lidí

O zvýšení ceny Twitter klienta Falcon Pro, jsme vás informovali včera a bylo to z důvodu dosažení limitu daného samotným Twitterem. Vývojář se rozhodl, že s novou verzí restartuje všechny použité Tokeny, čímž získá ‚nových‘ 100.000 kusů. Uživatelé používající tento program se budou muset pouze znovu přihlásit, což je sice otravné, ale nezbytné pro uvolnění Tokenů, které se již nepoužívají.

Mluvíme tu především o uživatelích, kteří aplikaci zakoupili, vyzkoušeli a vrátili, ovšem ze svého Twitter účtu ji již neodstranili. Dále také ti, kteří aplikaci používali chvíli, ale používat ji přestali a samozřejmě také piráti, kteří si aplikaci stáhli, zkusili, chvíli používali a následně zahodili jak slupku od banánu. Uživatelé mají na reaktivaci 24-48 hodin, poté přestane původní Token fungovat. Pokud někdo aplikaci používá denně, nebude mít určitě problém. Vy, kteří máte aplikaci z méně konvenčních prostředků, budete mít také několik dní, než životnost Tokenu vyprší, abyste tento problém vyřešili…rozuměj ‚zakoupili‘.

Z dlouhodobého hlediska se tímto problém ovšem nevyřeší a Joaquim Vergès stále apeluje na Twitter, aby pro jeho aplikaci uvolnil více tokenů, jinak brzy dojde k naplnění povoleného limitu 100.000 znovu. Nadále také tvrdě pracuje na Falcon Pro a již brzy má vyjít verze 1.7, která nabídne nové widgety.

Cena se, z původního jednoho dolaru, včera zvýšila na $132 a dnes opět klesla, ovšem na vyšší dolary dva (cca 38,- Kč), aby to aspoň trošku demotivovalo ty, kteří chtějí aplikaci zakoupit ‚jen tak co kdybych ji náhodou někdy použil‘. Pokud o Falcon Pro máte zájem a Twitter skutečně využíváte, tak neváhejte a zakupte, protože v tomto případě můžu říct, nakupujte dokud je čas, protože nebudou…
[appbox googleplay com.jv.falcon.pro]
Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *