Swiftkey s funkcí Flow oficiálně v Google Play a ve slevě

Nejnovější verze jedné z nejznámějších a nejoblíbenějších klávesnicí se dostala na Google Play ve finální verzi. Stalo se tak klasickým updatem původní verze, čili všichni, kteří mají Swiftkey zakoupenu, nemusí kupovat znovu, stačí jim pouze aktualizovat.

Swiftkey Flow byla dostupná ve verzi Beta již od začátku prosince loňského roku a to pro všechny, kteří o ni projevili zájem. Funkce Flow nabízí to, co například Swype, či základní klávesnice v nejnovějším Androidu. Jedná se o psaní slov jednoduchým přejížděním po písmenech bez zvedání prstu. Ve Swiftkey na to šli ale ještě jinak. Dotáhli toto psaní k dokonalosti a můžete u této verze psát bez zvedání prstu i mezi slovy. Stačí přejet na mezerník a automaticky je vložena mezera a podle toho co píšete se vybere i správné slovo.

Cena nejnovější Swiftkey klávesnice se, nejspíš dočasně, snížila na kulatých 30,- korun, proto, pokud ještě nemáte tuto aplikaci zakoupenu, neváhejte a za tento malý obnos pořiďte, protože příliš konkurence tento klávesnicový guru nemá.

[appbox googleplay com.touchtype.swiftkey]

Zdroj: GSM Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *