Unikly snímky novinky Huawei Ascend P2

Nerad se opakuji, ale opět musím zdůraznit, jak moc nás Čína ovlivňuje. Jedním z nejvíce očekávaných smartphonů na MWC 2013 je bezesporu Huawei Ascend P2, který by se měl řadit mezi špičku. Nyní unikly další fotografie, a tak můžeme konstatovat něco málo o designu novinky. 

Samozřejmě se nejedná o dvakrát robustního chlapíka, je poměrně tenký a celý se nese v hranatém stylu. Jen těžko bychom na dnešních smartphonech asijské výroby našli nějaké kovové prvky, u tohoto přístroje platí výrok také. Celé tělo je vyvedeno v plastu.

Z obrázků je též patrné, že bude novinka dostupná ve dvou barevných variantách, a to v bílé a černé. Snímky naznačují, že se na zádech tohoto přístroje bude nacházet 13megapixelový snímač, jenž dokáže pořizovat video ve Full HD rozlišení.

Nový Huawei Ascend P2 by také měl nést microUSB vstup a 3,5mm jack, což opravdu není nic překvapujícího. Dále můžeme konstatovat, že vnitřní prostředí je poměrně podobné tomu, které známe z LG. Je jím LG Optimus UI. Ikonky v horní liště jsou stejně modře zabarveny a rozestavění ovládacích prvků je shodné.

Na tohoto krasavce se můžeme těšit již za týden na veletrhu MWC 2013 v Barceloně, který se bude konat od 25. do 28. února. Každopádně se máme na co těšit.

zdroj: androidauthority.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *