WhatsApp nyní v Holo stylu

Náhradu za SMS zprávy, aplikaci WhatsApp, zná jistě nejeden náš čtenář. Jedná se o velmi oblíbenou formu komunikace s možností přidávání obrázků, nahrávek, videí a různých jiných skopičin. Tato komunikace probíhá samozřejmě přes internet a je tak, kromě poplatků za využitá data, vše zcela zdarma. Navíc se jedná o multiplatformního kecálka, můžete si tedy klidně povídat i s uživateli iPhone.

Grafické vzezření aplikace WhatsApp nepatřilo mezi nejhezčí a styl Holo je moderní a žádaný, je proto dobře, že se vývojáři rozhodli pro jeho zahrnutí do aplikace. Ovšem na stránkách Google Play ještě neproběhla změna a proto, pokud chcete využívat krás Holo stylu v aplikaci WhatsApp již nyní, musíte sáhnout po souboru .apk, staženém odtud nebo z lišty na konci článku. Na obrázcích níže je na levé straně stará verze a na straně pravé je ukázána nová Holo verze.

Používání aplikace je na jeden rok zdarma, za další pak musíte zaplatit poměrně směšnou částku $0.99 ročně. Pokud vás to zajímá, tak jisté bezpečnostní problémy, které se se jménem této aplikace šířily, byly již údajně odstraněny. Alespoň to tvrdí právě WhatsApp.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Inc.

WhatsApp Messenger
WhatsApp Inc.

Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *