Hry z archivu, díl 2. – Need For Speed Shift

Je až s podivem, že se náš internetový magazín o Androidech ještě nepustil do recenze světoznámé a především oblíbené závodní hry Need For Speed Shift. Je sice pravdou, že nejde o nikterak nový šlágr, ale o tom právě náš nově založený seriál je. Všichni se kolem derou po nejnovějších titulech a nám to přišlo celkem líto. Proto jsme se zaměřili na dokonalé pecky z let minulých a předkládáme vám je v pravidelných intervalech přímo do vašich rukou. Need for Speed v našem seriálu nemůže chybět. Díky této hře se můžete stát obávaným rebelem a zároveň i trnem v oku místní policii. Nejrychlejší auta sportovního charakteru, nejděsivější místa pro sérii skvělých průjezdů a krásné dívky. To vše a ještě mnohem více je zabaleno v jedné z nejlepších her pro operační systém Android. Nemusíte se obávat, že by výrobci pařby zapomněli na modely typu Lamborghini Gallarda nebo Pagani Zondu. Všechny tyto klenoty hra zastřešuje a vy si je budete moci postupně vyzkoušet. Need for Speed nabízí celkem 18 světových tratí, které můžete brázdit jak ve dne, tak i v noci. Záleží pouze na vás, pro který režim se nadchnete. Každá z tratí působí velice originálně a přináší zajímavé momenty vyvolávající kolize. Vývojáři této závodní hry přesně vědí, že bez RPG prvku by se pařba zanedlouho ohrála a asi by rychle vyletěla z vaší paměti.

Právě z těchto důvodů si za získané zkušenosti v jednotlivých závodech můžete své miláčky vylepšovat. Automobily jsou připravené na zásahy ze všech možných i nemožných stran. Tunning probíhá jak pod kapotou, tak i ve vzhledu auta. Ovládání je zařízeno skrze akcelerometr a brzdíte dotekem na displej. Na samotném počátku si můžete vybrat, po jakém stupni obtížnosti se vydáte. V nabídce je Rokie, Pro a Veteran.

V režimu Rokie je nastaveno automatické brždění a navíc vám bude hra předkládat nejlepší možnou cestu označenou šipkami. U režimu Pro zůstávají brzdy a u Veterana si musíte s celou hrou poradit sami. Hra nadále nabízí celkem 20 rychlých vozů a 18 unikátních skladeb, které navyšují požitek ze hry. Vyrazte do Londýna, Chicaga nebo dokonce Tokia a dokažte světu, že na to máte. Hra se na Google Play nachází za necelých 115 Kč.

[app]com.eamobile.nfsshift_row_wf&feature=search_result[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *