Samsung Galaxy X Cover 2: odolný pracant přijde již brzy

Odolných smartphonů s Androidem není na trhu zrovna moc, a tak jsme potěšeni, když slyšíme o podobném přístroji. A vzhledem k tomu, že se blíží veletrh MWC v Barceloně jsou naše smysly ještě napjatější, proto jsme rádi, že by Samsung měl přijít s nástupcem přístroje Galaxy X Cover. 

Pochopitelně se bude jmenovat Samsung Galaxy X Cover 2. Jeho kódový název zní Skomer a je známý též jako GT-S7110. Jedná se o čtyř-palcový přístroj o průměrném rozlišení displeje 480×800 pixelů. Jeho rozměry činí  130,5 × 67,7 × 11,9 mm. Hmotnost je vcelku přijatelná, přístroj váží 148g.

Verze Androidu bude pravděpodobně 4.1 či 4.2 Jelly Bean. Bohužel nemáme žádné informace o procesoru ani operační paměti. Vnitřní kapacita činí 4 GB a je rozšiřitelná o microSD karty do kapacity 32 GB. Zadní fotoaparát nabídne klasicky 5 MP, vpředu nás také žádné překvapení nečeká, musíme se spokojit s 0,3 megapixely. Energii do žil přístroji vlévá akumulátor o kapacitě 1700 mAh.

To je asi tak všechno, co doposud o novém přístroji od Samsungu. Zatím můžeme jen doufat, že se s ním na veletrhu MWC v Barceloně opravdu setkáme, protože takovýchto přístrojů není na trhu nikdy dost.

zdroj: coolsmartphone.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *