King's Bounty: Legions – tahová fantasy strategie dostupná na Google Play

Tahové strategie nejsou na Androidu ničím novým. Jedna z nejznámějších je jistě Great Big (Little) War Game, která je ovšem značně moderní, protože se zde střílí z tanků a pušek. King’s Bounty: Legions je oproti tomu čistá fantasy, kde se setkáte s rozličnými postavami, jako jsou víly, masožravé kytky, válečníci či kouzelníci.

King’s Bounty: Legion je prozatím dostupná nejspíš pouze pro Tegra zařízení a to konkrétně pouze pro tablety, protože i na sedmipalcovém Nexusu 7 je občas problém označit postavu, kterou zrovna chcete, takže u pětipalcových telefonů by to byl o to větší problém. Je pravděpodobné, že exkluzivita, kterou mají Tegra zařízení, bude rozšířena i na jiná zařízení, tedy například Nexus 10, který by rozhodně grafiku v této hře v pohodě zvládl. Ovšem, ač to na obrázcích nemusí být patrné, grafika je poměrně detailní a celé prostředí skutečně potřebuje solidnější hardware, aby hra jela bez záseků. Hra má silné grafické vazby na Heroes of Might and Magic, jejíž designer se podílel také na prvním dílu King’s Bounty.

Možnost hraní je zde jak s počítačem, tak proti lidem z celého světa. Můžete se nalogovat pouze jako host, nebo se přihlásit pomocí účtu na Facebooku. Pokud tak uděláte, bude váš postup ve hře synchronizován napříč všemi vašimi Android či iOS zařízeními, a také při hraní hry právě přes Facebook.

Hra je k dispozici zdarma, nicméně očekávejte silnou motivaci pro další hraní v dotacích ve hře, tedy IAP. Můžete si nakoupit herní peníze za ty vaše skutečné a vylepšovat si zbraně, postavy či vybavení a celý průchod hrou si tak značně zjednodušit. Neměl by být ovšem problém projít hrou bez jediného nákupu.
[appbox googleplay com.kranx.kbl]
Zdroj: Android Police

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *