CES veletrh už příští týden

Elektronický veletrh CES konající se v Las Vegas je každoroční zastávkou pro nejnovější technologické skvosty od nejznámějších výrobců. Každá společnost či skupina lidí, která chce přinést světu něco nového, má na tomto festivalu jedinečnou šanci. Rivalita je ohromná a nevraživé pohledy zastíněné úsměvy všudypřítomné. Kdo tentokrát strhne největší pozornost a na co se potencionální zákazníci nejvíce těší?
Této bezesporu největší události v oblasti spotřební elektroniky se zúčastní na 3000 společností z celého světa vyrábějících elektroniku. Jde tedy o megalomanský festival, který bychom si neměli nechat ujít. Horké novinky jsou k vidění v sekcích, tzv. Techzones, kde je v průběhu konání můžete obdivovat. Těchto Techzones je dohromady 20. Výstavní plochy jsou určeny výhradně pro výrobky z oblasti audia, elektronických her, elektroniky pro automobily, technologie pro domácnost, digitálních produktů, telefonních zařízení a mnoha dalšího. Festival se opírá o předem stanovený harmonogram, jehož hlavním potenciálem je umožnění vystoupení hned několika řečníků předních světových značek, jako Samsung, LG, Panasonic, Qualcomm a další. CES není jen o technologickém pokroku, ale zároveň jde i o skvělou příležitost, kde se mohou střetnout novináři s výrobci a získat od nich další cenné informace.

Každý z výrobců chce představit něco nového. Nenalezneme ani jednu z předních společností, která by neměla žhavou kartu v rukávu. Ať už jde o čínské výrobce ZTE s Grand S, nebo o LG s displeji nové generace. Každý doposud konaný veletrh přinesl mnoho nového a odnesl si s sebou mnoho starého. Doufáme, že i tentokrát překvapí a rok 2013 se stane velkým milníkem v dějinách Android technologie.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *