Aplikace Happy Tree Friends(Unofficial) přináší mnoho krvavých dílů tohoto seriálu se zvířátky

Kdo by neznal proslulé animované příběhy Happy Tree Friends, kde jsou roztomilá a přátelská zvířátka spojená s brutálním humorem. Mnoho dílů s těmito animáky bylo možné sledovat na Youtube a dalších video serverech, ale pouze velmi těžko se hledá ucelený server, kde jsou všechny příběhy pohromadě. Uživatelé mají možnost sledovat všechny díly Happy Tree Friends i na svých telefonech a tabletech s Androidem prostřednictvím aplikace, kterou si dnes představíme.

Happy Tree Friends(Unofficial) je aplikace, kterou ocení každý uživatel, který rád relaxuje nad morbidními příběhy veselých zvířátek ze stejnojmenného seriálu. Uživatel se může těšit na úplně všechny příběhy, které jsou v aplikaci přehledně seřazeny. Lze sledovat jak staré, tak i nejnovější díly. Setkáte se opět se všemi starými známými, veverkou, jelenem, dikobrazem a mnoha dalšími zvířátky.

Pro ty, kteří Hapy Tree Friends neznají, tak se jedná o krátké animované příběhy, ve kterých figurují jako hlavní hrdinové roztomilá a nevinná zvířátka. Těmto zvířátkům se bohužel stávají strašná neštěstí, ani jeden díl se neobejde bez brutálních krvavých scén, kde jsou zvířátka roztrhána, zmrzačena, upálena, rozsekána  a mnoho dalšího. Příběhy je třeba brát s nadhledem, jedná se pouze o černý humor, který vytvořilo studio Mondo Media. Příběhů je v aplikaci opravdu velké množství, jedná se o desítky příběhů, u kterých se zaručeně pobavíte.

Aplikace není doporučena dětem mladším 12 let, brutální scény by mohly dětem způsobit nepříjemné trauma. Pokud hledáte pořádnou porci černého a morbidního humoru, tak je aplikace pro vás jako stvořená. Udělejte si na chvíli radost z neštěstí zvířátek Happy Tree Friends a záhy zjistíte, že zapomenete na všechny své problémy. Aplikace Happy Tree Friends(Unofficial) je ke stažení zcela zdarma.

[app]com.andguru.happytreefriend&feature[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *