RPG hra Horn apeluje na nejlepší hru současnosti

Jste milovníky fantasy filmů s originální atmosférou a nezaměnitelným pohádkovým půvabem? Líbil se vám pán prstenů? Rádi se potulujete neznámou zemí a hledáte bájné poklady hlídané ještě bájnějšími příšerami? Opravdu graficky nadupaná gameska zvaná Horn vás dokáže připoutat k židli na hodně dlouho. Vše začíná velmi nevině. Vy, jako mladý kovářův učeň se pozvolna dostáváte do tajů místních legend, které až tak možní nejsou pouhými legendami, nýbrž skutečností. Vývojáři z týmu Zynga vsadili na tradiční atmosféru těch nejlepších RPG her a pokusili se do tohoto žánru otisknout i svou tvář. Jak už to tak bývá, tak u her tohoto zaměření je nejdůležitější chytlavý děj bez zbytečných zákysů a protahování na úkor celkové délky hry. Horn přináší na scénu magickou pouť, která se s ničím nemazlí. Ihned po úvodním vstupu do příběhu, který má namluvené dialogy se ocitáte uprostřed velkého zmatku. Vaše vesnice je vzhůru nohama a všude kolem se prohánějí nestvůry.

Postupem času zjistíte, že jde o lidi a zvěř, na které dosedla kletba a vaším úkolem je jim pomoct a to možná v co nejkratším možném čase. Celá cesta je protkána několika zajímavými momenty. Nemusíte se obávat, že by hra upadala na nekonečném bloudění po okolí. Důmyslný příběh a koncept hry vás nenechá ani na malý moment vydechnout.

Hra Horn se vám zaryje pod kůži a nepustí, dokud celou záhadu nevyřešíte. Jako statný kovář se samozřejmě neobejdete bez vlastnoručně vyrobených zbraní. Kuš, meč a hudební roh budou vaší jedinou oporou ve chvílích, kdy se dostanete do svízelné situace. Hra Horn je jednou z mála her, která si svou nákupní cenu převyšující 150Kč opravdu zaslouží. Jde o skvělé a zároveň propracované dílo, bez něhož by byla Android scéna zase o něco chudší.

Ovládání hry je propracované a nebude vám činit žádné větší obtíže stejně tak, jako samotné souboje. Dohromady probádáte 3 různé země s odlišnou atmosférou. Udělejte si trochu času a náladu na jednu z nejnadějnějších her vůbec.

 

[app]com.Phosphor.Horn.Paid&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5QaG9zcGhvci5Ib3JuLlBhaWQiXQ..[/app]

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *