Alchemy zahrejte si na boha

 

Pokud jste někdy hledali logickou hru, která zabije hodně času a při tom se u ní opravdu pobavíte, pak pro vás máme jeden jasný typ. Jedná se o hru alchemy, která je hodně jednoduchá a ještě více zábavná.

Na začátku na vás čekají čtyři základní elementy. Voda, země, oheň a Vzduch, jejichž kombinováním vám budou vznikat stále nové a nové věci. Jelikož zde je opravdu obrovská možnost kombinování, zabaví se i ti nejnáročnější hráči.

     

A kolik vlastně těch objevů můžete získat? Jelikož se hra neustále aktualizuje, tak počet možných kombinací stále roste. V současné době se blíží počet k neuvěřitelným čtyřem stovkám. A to opravdu něco znamená.

Vzhledem k stovkám možných kombinací nepočítejte s tím, že by jste všechny možnosti mohli získat za pár hodin nebo dní. Těm neotrlejším hráčům trvalo několik měsíců, než dokázali objevit všechny z nich. Avšak kdyby jste již byli v koncích, na internetu se pohybuje několik desítek návodů, ve kterých vám popíšou, jak a k čemu dojít. Ale co je ti pak za zábavu že?

Hra se šíří zcela zdarma, ale pokud nemáte rádi reklamní okna, která se v takových to hrách objevují, za necelých dvacet korun se dá koupit i verze bez reklam. A to je opravdu za pakatel a proto neváhejte a zahrejte si Alchemii ještě dnes!

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *