AirAttack HD aneb letadla na doma

 

Pokud patříte mezi hráče, kteří si jen tak rádi zastřílejí se svým malým letadlem proti stovkám dalším nepřátelským armádním strojům, pak jste našli tu pravou hru pro vás.

Na samotném začátku budete mít k dispozici pouze jedno malé letadýlko, se kterým se musíte prostřílet přes stovky nepřátel, kteří se dokáží vynořit opravdu odkudkoliv. Ovšem díky kvalitně zpracovanému ovládání pro vás nebudou sebemenším soupeřem.

          

Ze všeho, co po svém dlouhém letu sestřelíte vám vypadnou peníze, bomby nebo jiné věci, které mají za úkol vám co nejvíce hru zpříjemnit a zjednodušit. Díky obchodů, které se vám čas od času zjeví můžete vylepšit svůj stroj a nasadit ty nejmodernější zbraně.

A jak už to tak u většiny stříleček bývá, na každém konci daného kola na vás bude čekat jeden boss, který vám dá opravdu zabrat. Někdy se vám to nepodaří ani na desátý pokus, ale odměny, které z nich vypadnou budou stát opravdu za to. Takže se nevzdávejte a vytrvejte, jelikož odměna, kterou dostanete vám opět zpříjemní vaše následovné hraní.

Shrnutím se jedná o opravdu velmi propracovanou hru a za těch necelých padesát korun, opravdu stojí a proto pokud vás podobný žánr baví, neváhejte si tuto hru koupit a přidat do vaší sbírky.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *