Solid Explorer přestal být Beta a začal být Trial

Jeden z nejlepších, pro někoho dokonce ten nejlepší souborový manažer, Solid Explorer, se zbavil označení Beta a stala se z něj dospělá aplikace. To s sebou přináší několik vylepšení, která ještě rozšířila už tak dost dlouhý seznam funkcí, které Solid Explorer umí.

 

 

Seznam novinek:

– už není Beta, juhů!
– podpora Multi Window od Samsungu
– podpora titulků při streamovaném přehrávání videa
– možnost nastavení vyzváněcího tónu
– busybox je nyní součástí aplikace
– opravena chyba obnovení galerie
– optimalizovaná velikost
– drobné opravy chyb a vylepšení stability

To jsou ty dobré zprávy. A teď se vrhneme na ty horší. Tím, že se ze Solid Exploreru stala plnohodnotná aplikace, vývojář Krzysztof Głodowski se rozhodl, že chce za aplikaci zaplatit. Nechce za ni mnoho, jen asi 40,- korun, ovšem rozhodl se pro poněkud nešťastný způsob jak uživatele k nákupu přimět.

Místo použití reklamy, případně omezení některých zajímavých funkcí ve verzi zdarma, se rozhodl pro verzi Trial, tedy zkušební, kde dva týdny vše funguje jako v plné verzi a poté vám nezbude nic jiného než tuto aplikaci koupit, pokud ji budete chtít nadále používat. Já s tím problém nemám, používám Solid Explorer tak často, že si vývojář jistě zaslouží každý můj pětník z těch 40,- korun, ale ne každý bude ochotný za tuto aplikaci zaplatit, protože ji třeba používá jen zřídka. Ovšem to je každého vývojáře věc a risk, jak se na to uživatelé budou dívat a zda Trial verzi nezaplaví nižší hodnocení jen kvůli tomuto kroku. Pro získání plné verze je potřeba nainstalovat Trial verzi a k tomu dokoupit odemykací část.

Zdroj: Google Play Store

Solid Explorer
Krzysztof Głodowski

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *