Na dlouhé večery 101-in-1 Games

 

Sbírka více než stovky kvalitních her, které vás rozhodně jen tak za pár minut nepřestanou bavit. Ano jedná se o opravdu velký balíček, ve kterém najdete přes stovku her. Najdete zde hry nejrůznějších žánrů a bavit se bude opravdu každý.

A jak to vlastně všechno funguje? Ze začátku budete mít k dispozici pouze 12 her. A jak se tedy dostáváme k té stovce? Jednoduše! Vždy, když nějakou hru vyhrajete, dostanete za ní body, které můžete následovně vyměňovat za nové hry, které díky těmto bodům odemknete.

          

Aby jste to neměli tak jednoduché, tak každých dvanáct her je dražších než předchozí a proto se neubráníte tomu, že některé hry budete i několikrát opakovat. Jenže touho po otevření novinek bude tak velká, že si toho nejspíš ani nevšimnete.

Než odemknete všechny hry, bude vám to pár týdnu trvat, ale ani když je všechny odemknete, určitě se nebudete nudit, jelikož při každé aktualizaci přibude minimálně jedna novinka, která vás zase na dobrou chvíli uchvátí svou hratelností. A to nejlepší na celé hře je, že je úplně zadarmo.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *