Zábavná arkádovka Garfield's Defense

 

Zábavná arkádovka Garfiled´s defense vám přineste ten správný herní požitek. V hlavní roli se samotným Garfieldem budete mít jeden, avšak důležitý úkol. A jaký? Musíte ubránit všechno jídlo v jeho ledničce!

Ze začátku vám může přijít hra obtížná, jelikož s vašim kocourem se musíte bránit sami,ale čím déle bude hrát, tím více možností vám hra otevírá. Nejprve dostanete na pomoc pár pomocníků, kteří vám hru výrazně ulehčí. Můžete je vyvolat kdykoliv, kdy bude mít váš stroj na popcorn uvnitř nějaký ten popcorn. Čím více ho máte ve stroji, tím dražší pomocníky si můžete zavolat na pomoc.

     

Za každé vámi vyhrané kolo získáváte sušenky, za které si můžete vylepšovat spoustu věcí. Počínaje zvětšováním útoku vašeho kocoura, po vylepšení vašich spolubojovníků. Díky těmto sušenkám se můžete stát neporazitelným.

A jak už to u her bývá, tak i u této platí, že autoři by si také rádi něco vydělali a proto vám dávají možnost získat nějaké ty sušenky za peníze a nemusíte zdlouhavě čekat a opakovat levely, aby jste je získali. Pokud tedy neradi čekáte a rádi si za hru připlatíte, pak vám poskytují opravdu perfektní možnost.

 

Příjemnou zábavu při této hře.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *