Jaká bude cena Sony Xperia E a E Dual?

U nás je to s cenovkami poněkud jiné než ve zbytku Evropy a světa, proto si musíte k níže uvedeným údajům nějaké to procento přihodit. Začněte připočtením DPH a částku, která vám vyjde, musíte navýšit ještě o takových aspoň deset procent. Tím se dostanete na přibližnou cenu, za kterou se bude přístroj prodávat u nás.

Sony Xperia E je zařízení z prudce střední třídy a podle toho vypadá i cena. Nabízí 1GHz procesor, displej o rozměrech 3.5″ a rozlišení HVGA, tedy 320 x 480. Vnitřní paměť má 4 GB a můžete ji doplnit o microSD karty o velikosti až do 32 GB. Tento přístroj se bude nabízet již se systémem 4.1 Jelly Bean a cena tohoto modelu bude na německém trhu €159.

Sony Xperia E Dual bude mít kromě výše zmíněného ještě podporu dvou SIM karet v jednom zařízení. Všechny ostatní hardwarové parametry zůstávají stejné. Rozdíl je ovšem také v systému, kterým bude pouze 4.0 ICS s budoucí dostupnou aktualizací na Jelly Bean. A všichni víme, jak to je s aktualizacemi u Sony – čekejte to spíše později než dříve. Cena tohoto modelu bude na německém trhu €169.

Pokud bych použil svůj vlastní teoretický odhad cen u nás, vyšlo by mi, že Xperia E se bude u nás prodávat za cca 5.200,- Kč a Xperia E Dual se bude prodávat za cca 5.600,- Kč. Samotného mě zajímá, jak daleko od pravdy tentokrát budu…

Zdroj: Android Central

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *