ASUS Padfone 2 je aktualizován na 4.1.1 Jelly Bean

Ačkoliv je dostupnost hybridního telefonu, k němuž dostanete zdarma tablet bez vnitřností, v naší republice stále otázkou několika týdnů, kousky, které si někteří z vás koupili přes zahraniční portály, se můžou pomalu těšit na aktualizaci systému Android a to na verzi 4.1.1 Jelly Bean.

Padfone 2 vystřídal svého staršího brášku a do vínku mu byla přidělena výbava zahrnující čtyřjádrový procesor Qualcomm Snapdragon S4 Krait @1.5GHz, paměť RAM o velikosti 2GB, rozlišení displeje 1280×720 pixelů na 4.7″ velkém displeji respektive 1280×800 pixelů na 10.1″ velkém displeji. Do vínku dostala nová verze také lepší zasunovací mechanismus, kdy není třeba telefon schovávat do malé rakve na zádech telefonu, ale pohodlně se zasune, je stále vidět a můžete tak používat jeho 13MP foťák i při používání tabletu.

Verze 4.1.1 by do vašeho zařízení měla přiletět OTA, tedy vzduchem, bez větší námahy. Pokud se tak nestalo, můžete zkusit standardní odchod do Nastavení, Informace o modelu a dát Zkontrolovat aktualizace. Fascinující je to, že jakmile váš telefon získá aktualizaci na Jelly Bean, tablet bude aktualizován také…jako mávnutím kouzelného proutku.

Zdroj: Phone Arena

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *