Roční Vánoční živé tapety vám naladí vánoční atmosféru i na telefonu

Sníh už nám přikryl i poslední holé kousky země, ve městech nalezneme vánoční výzdobu a v obchodech se to začíná hemžit lidmi nakupujícími dárky. Pokud vás ještě nezasáhla ta pravá vánoční atmosféra, tak je to možná proto, že ji ještě nemáte na telefonu. Dnes vám přinášíme živou tapetu, která vám přinese příjemnou vánoční pohodu přímo na displeje telefonů.

Roční Vánoční živé tapety je živá tapeta, která dokáže zvednout náladu v každém ročním období. Tato tapeta umožňuje uživateli výběr interaktivního pozadí podle aktuálního období, na výběr je jaro, léto, podzim i zima. Pokud máte na telefonu tapetu s vysluněnou pláží, tak už je možná na čase, abyste se přepnuli do zimního režimu a nastavili si pěknou zimní tapetu. Tapeta nabízí jednoduché menu, tedy jednoduchý výběr ze 4 období.

Tapeta je poměrně rozsáhlá, je možné ji posouvat do stran.V tapetě se pořád něco děje, když je nastavený podzim, tak padá listí, v zimě zase vločky, v létě se projíždí loďky po moři a na jaře zpívají ptáci. Jedná se o velmi příjemnou a propracovanou tapetu, která dokáže potěšit a uklidnit každým pohledem na displej telefonu. Jak již bylo zmíněno, tapeta je interaktivní, prstem lze ovládat různé věci, například přidávat listí na tapetu.

Velkou výhodou je také noční režim. Uživatel má tedy možnost sledovat dané roční období od rána až do noci. Pokud je listopad, tak se v noci rozsvítí halloweenské strašidelné dýně, pokud je zima, tak se rozsvítí žárovky vánočních ozdobných řetězů a okna v domech. Pokud jste se nemohli dočkat sněhu, tak vám nyní může sněžit i v telefonu. Tapeta je velmi kvalitní a její výhodou je také to, že si ji můžete stáhnout zcela zdarma.

[app]com.blakit.seasons&feature[/app]

 

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *