Lenovo P770 je telefon, který se vám jen tak nevybije

Také Vám vždycky vadilo, jak se ty telefony rychle vybíjí? Některým uživatelům nezáleží na kapacitě baterie, ale pro mnoho z nich je to jeden z klíčových parametrů, tedy především pro ty, kteří nemají trvalý přístup k zásuvce. Společnost Lenovo předvedla telefon, který vydrží téměř měsíc bez nabití, zřejmě se tedy snaží uspokojit významné procento uživatelů svým novým modelem telefonu.

Lenovo P770 je vzhledný telefon s kvalitními parametry. Jeden parametr je ovšem lepší než zbytek ostatních, a to výdrž baterie. Kapacita baterie byla nastavena tak, aby telefon vydržel dlouhou dobu bez nabití. Tuto skvělou vlastnost ocení především uživatelé, kteří potřebují odjet do zahraničí či někam na dovolenou a nechtějí si s sebou brát nabíječku. Telefon ovšem potěší i dalšími parametry než jen kapacitou baterie.

Nyní k jednomu z nejdůležitějších parametrů. Baterie telefonu má celkovou kapacitu 3500 mAh. Výrobce uvádí, že telefon dokáže vydržet až 644 hodin v pohotovostním režimu a 29 hodin hovorů. Uživatel má tak možnost nenabíjet telefon téměř měsíc.  Na přední straně telefonu se nachází 4,5palcový IPS displej s rozlišením 960 x 540 pixelů a malá VGA kamera. Na zadní straně je 5megapixelový fotoaparát s LED bleskem. Uvnitř telefonů lze nalézt dvoujádrový procesor MediaTek s frekvencí 1,2 GHz, operační paměť je 1 GB RAM. Vnitřní paměť má velikost 4 GB a je rozšiřitelná prostřednictvím microSD karet. Jako operační systém byl vybrán Android 4.1 Jelly Bean.

Tloušťka telefonu je pouze 11,9 mm a hmotnost je 161 gramů. Jedinou nevýhodou telefonu je jeho dostupnost, zatím je dostupný pouze v Asii. Jestli bude telefon dostupný i pro evropský trh, je zatím neznámé. Telefon je prodáván za cenu v přepočtu 5300 korun.

zdroj: www.unwiredview.com

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *